Kurz kosení a naklepávání 2017

Sečící sezóna je tu a my máme za sebou první kurz kosení. Musím říci, že už jsem to potřeboval, abych se ujistil, že existují i jiní (ne)normální lidé. Po zimním online období jsem si začínal připadat, jako že na tuto planetu úplně nepatřím. To se teď naštěstí změnilo.

Sešli se tu samí krásní lidé s chutí do sečení, tak jsme to vzali hezky od základů se vším všudy. V pátek večer jste statečně odolávali větru a kouři u ohně. Myslím, že aerobní kapacita každého klesla minimálně o 30% jako následek inhalace CO. To nic nezměnilo na tom, že jste v sobotu večer posekali celou louku, která měla posloužit i pro studenty na příští týden. Něco pro vás vymyslím, tak nebojte, že byste byli o večerní romantiku ochuzeni :-)

Další rekord padl v konzumaci Markétiny "přírodní stravy". Sice byly slyšet toužebné hlášky ohledně klobás a guláše, květáková polévka na mě skoro nezbyla a kokosové snídaňové koule byly napadeny noční jednotkou speciálního nasazení. Naštěstí obrana zafungovala a zbylo tak i pro hypoglykemiky, aby nám neomdleli při ranním kosení.

Po zkušenosti z loňska jsem si ani nebral na ranní sečení svou kosu. Díky tomu jsem vás stihl všechny obejít, ale skoro nebylo co dodávat. Ladili jsme opravdu jen detaily a výsledkem byl krásně nízko posekaný sad. Vlastně jen půlka sadu. Druhou půlku jsem ubránil, tak můžu za týden šířit kosení i mezi další zájemce.

Pár volných míst ještě je, tak přijeďte - buď na samotné kosení, nebo na samotné naklepávání, nebo v létě na komplet.

Buďte na příjmu a díky za vaší energii. Opravdu nám přišla vhod.

Za většinu fotek děkujeme Alešovi.